Az Energiatudományi Kutatóközpont (EK)

Székhelye és telephelye: KFKI Campus 1121 Budapest, Konkoly-Thege Miklós út 29-33.

A telephely központi száma: (+36 1) 392 22 22 itt kérhető segítség a diszpécsertől telefonszám ügyben.

Ay EK telefonkönyv elérhető itt: https://www.ek-cer.hu/hu/telefonkonyv/

Az EK titkárságának telefonszáma kizárólag EKs ügyekben: (+36 1) 395 91 59

Email címünk: info@ek-cer.hu

A telephely megközelíthető a BKV 21-es járatával a Széll Kálmán (volt Moszkva) térről. A járattal a végállomásig (Csillebérc, KFKI) kell utazni. Munkanapokon különjárat üzemel a reggeli órákban a Széll Kálmán térről és a Kosztolányi Dezső térről a kampuszra, délután pedig vissza. A telephely megközelítéséről bővebb információt talál a KFKI telephely honlapján.

Belépési protokoll

A telephelyre vendégeknek belépni csak előzetes egyeztetés és fényképes személyazonosító okmány (személy igazolvány, vezetői engedély, útlevél, diák igazolvány) bemutatásával lehet.

14 éven aluli gyermek a Telephelyre nem léphet be. E tilalom alól felmentést csak a Fegyveres Biztonsági Őrség parancsnoka adhat, baleseti elsősegély és speciális, különlegesen indokolt egészségügyi vizsgálatok céljából, a kezelés vagy vizsgálat időtartamára. A gyermek be- és kiszállítása csak a legrövidebb útvonalon és csak gépkocsiban történhet.
Az e tilalom ellen vétő személy a fiatalkorú gondatlan veszélyeztetésének bűntettét követi el, ami hatósági eljárást von maga után